Telefon: + 36 30 267 8271  | Email: info@tisztitokolcsonzo.hu | Cím: 1147 Telepes utca 98.

GÉPEK 

IPARI HŐLÉGFÚVÓ/VENTILÁTOR

MASTER B3,3EPB

Kaució: 20.000 Ft

24 ÓRÁS
1500 Ft

1 HÉT
10 000 Ft

10 NAP
15 000 Ft

2 HÉT
20 000 Ft

Ajánlott fűtési terület 1 db géppel: kb. 70nm

A Master B3,3EPB 3,3kW-os ventilátoros gyorsfűtő folyamatos üzemre is alkalmas, ideális kisebb, időszakosan fűtött helyekre, kimondottan ajánlott pl. felújítási munkák során, festőknek, burkolóknak, szakipari munkát végzőknek.
Nagy előnye a csendes, füst-, gáz-, és szagmentes üzemelés, a könnyű használat, és a gyors üzembe helyezhetőség.

A Master 3.3 hősugárzó ideális megoldás építkezések, felújítások, hideg helyiségek fűtéséhez, nagy teljesítményű ipari kivitel, mely hagyományos 220 Voltos elektromos hálózaton használható. Előnyei: füst- páramentes melegítés, halk működés, automatikus szabályozás, túlmelegedés elleni védelem.

A hideg helyiségek sokkal lassabban száradnak ki, mint a fűtött meleg területek. A hagyományos páramenetesítő gépek kb. 15 ˚C fok felett tudnak hatékonyan páramentesíteni, így ha az adott helyiségekben ennél hidegebb van, akkor mindenképpen fűteni kell. Abban az esetben, ha nincs működő fűtés, a hősugárzók biztosíthatják a melegítést. Fontos megjegyezni, hogy a gázos hőlégfúvók párát termelnek, így a szárítás érdekében csak elektromos hősugárzókat érdemes használni!

A fűtőberendezés akár egész nap folyamatosan üzemeltethető biztonságosan.

Kifejezetten ipari környezetben használható párátlanítót keresel, akkor jó helyen jársz. Hiszen a Master típusú ipari párátlanítókat kifejezetten ilyen környezetben lehet használni. Jól viseli az extrém hőmérsékleteket, és a nagy mennyiségű páratartalmat. Az ipari pára mentesítőt borító masszív fém ház megvédi a párátlanítót a fizikai sérülésektől. Nagyméretű kereket kapott a Master ipari párátlanító berendezés, így könnyen mozgatható. Az első oldalon beszívja a nedves levegőt, majd hátul a száraz levegő távozik. Más ipari párátlanító berendezésektől eltérően a levegő egyenes irányban áramlik át a Master ipari párátlanító, a készülék így sokkal csendesebb, mint más hasonló ipari párátlanítók. A Master ipari párátlanító a legkorszerűbb csavar kompresszort kapta, így energia hatékonyabb és csendesebb, mint más hasonló teljesítményű ipari párátlanítók.

Az ipari pára mentesítő nagyméretű tartállyal szerelték fel, így ritkábban is üríthető az összegyűjtött folyadék, sőt egy lefolyó csőnek köszönhetően a tartály akár ki is kerülhető, és közvetlen a vízelvezetőbe vezethető az összegyűjtött pára.

  • Festőknek
  • Kőműveseknek
  • Burkolóknak
  • Vízvezeték szerelőknek
  • Ipari helyiségekben
  • Műhelyekben
Feszültség: 230/50 V/Hz
Áramfelvétel: 14,5 A
Fűtőteljesítmény: 1,65 /3,3 kW
Légszállítás: 510 m3/h
Működési tartomány: 5-35 °C

0